Account verwijderen
Hoe u uw Speechdash-account en gegevens permanent kunt verwijderen.
U kunt uw Speechdash-account permanent verwijderen via Instellingen → Account. Hiermee worden uw profiel, documenten en gerelateerde app-gegevens die aan uw gebruikers-ID zijn gekoppeld verwijderd.
Account
Delete account
Permanent. Wait 15 seconds to confirm in the dialog.
Delete accountVoordat u uw account verwijdert
- Unlimited-abonnements worden automatisch geannuleerd wanneer u uw account verwijdert. Annuleer eerst via Facturering alleen als u toegang wilt behouden tot het einde van de periode.
- Exporteer alle MP3-bestanden die u nodig heeft uit Instellingen → Downloads.
- Verwijdering is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt.
Hoe u uw account kunt verwijderen
Ga naar Instellingen → Account.
Scroll naar Account verwijderen onderaan de pagina.
Bekijk de waarschuwingen, en klik vervolgens op Account verwijderen.
Wacht 15 seconden in het bevestigingsvenster, en bevestig vervolgens. U wordt uitgelogd zodra de verwijdering is voltooid.
Wat wordt verwijderd
Wanneer uw account wordt verwijderd, verwijdert Speechdash uw profiel, documenten en gerelateerde app-gegevens die aan uw gebruikers-ID zijn gekoppeld.
Facturering na verwijdering
Actieve Stripe-abonnements worden geannuleerd als onderdeel van de verwijdering. U zult na sluiting van het account niet meer worden gefactureerd.
Als u liever toegang wilt behouden tot het einde van een factureringsperiode, annuleer dan eerst het Unlimited-abonnement via Facturering, en verwijder vervolgens uw account.
Hulp nodig?
Als u zich niet kunt aanmelden, stuur een e-mail naar [email protected] vanaf hetzelfde adres dat u gebruikt voor aanmelden.
Als u de enige admin bent op een team-instantie, kan verwijdering geblokkeerd zijn totdat een andere admin is toegewezen. Neem in dat geval contact op met de ondersteuning.