SpeechdashHelp Center
Start her

Slett din konto

Slik fjerner du permanent din Speechdash-konto og data.

Du kan permanent slette din Speechdash-konto fra Innstillinger → Konto. Dette fjerner din profil, dokumenter og tilknyttet app-data knyttet til din bruker-ID.

speechdash.com/settings/account

Account

Delete account

Permanent. Wait 15 seconds to confirm in the dialog.

Delete account
Slett konto finnes nederst i Innstillinger → Konto.

Før du sletter

  • Unlimited-abonnements blir automatisk kansellert når du sletter kontoen. Kanseller fra Fakturering først bare hvis du vil beholde tilgang til slutten av perioden.
  • Eksportér eventuelle MP3-filer du trenger fra Innstillinger → Nedlastinger.
  • Slettingen er permanent og kan ikke reverseres.

Slik sletter du kontoen din

Åpne Innstillinger → Konto.

Skroll ned til Slett konto nederst på siden.

Gjennomgå varslene, og klikk på Slett konto.

Vent 15 sekunder i bekreftelsesdialogboksen, og bekrefte deretter. Du vil bli logget ut når slettingen er ferdig.

Hva som blir fjernet

Når kontoen din blir slettet, fjerner Speechdash din profil, dokumenter og tilknyttet app-data knyttet til din bruker-ID.

Fakturering etter sletting

Aktive Stripe-abonnements blir kansellert som en del av slettingen. Du vil ikke bli fakturert igjen etter at kontoen er lukket.

Hvis du foretrekker å beholde tilgang til slutten av en faktureringsperiode, kanseller først Unlimited fra Fakturering, og slett deretter kontoen din.

Trenger hjelp?

Hvis du ikke kan logge inn, send en e-post til [email protected] fra samme adresse du bruker for å logge inn.

Hvis du er den eneste admin på en team-instans, kan sletting bli blokkert til en annen admin er tildelt. Kontakt support i dette tilfellet.

Relaterte

On this page