Usuwanie konta
Jak trwale usunąć swoje konto Speechdash wraz z danymi.
Możesz trwale usunąć swoje konto Speechdash z Ustawienia → Konto. Działa to na usunięcie Twojego profilu, dokumentów oraz powiązanych danych aplikacji związanych z Twoim identyfikatorem użytkownika.
Account
Delete account
Permanent. Wait 15 seconds to confirm in the dialog.
Delete accountPrzed usunięciem konta
- Abonamenty Unlimited są automatycznie anulowane przy usunięciu konta. Anuluj je wcześniej z Rozliczenia tylko jeśli chcesz zachować dostęp do końca okresu.
- Eksportuj wszystkie pliki MP3, które Ci potrzebne są z Ustawienia → Pobierania.
- Usunięcie jest trwałe i nie podlega cofnięciu.
Jak usunąć swoje konto
Otwórz Ustawienia → Konto.
Przewiń w dół do sekcji Usuń konto na dole strony.
Przeczytaj ostrzeżenia, a następnie kliknij Usuń konto.
Oczekuj 15 sekund w oknie potwierdzenia, a następnie potwierdź. Zostaniesz wylogowany po zakończeniu procesu usunięcia.
Co zostanie usunięte
Po usunięciu konta Speechdash usuwa Twój profil, dokumenty oraz powiązane dane aplikacji związane z Twoim identyfikatorem użytkownika.
Rozliczenia po usunięciu
Aktywne abonamenty Stripe są anulowane w ramach procesu usunięcia. Nie zostaniesz już pobierany po zamknięciu konta.
Jeśli preferujesz zachować dostęp do końca okresu rozliczeniowego, anuluj Unlimited wcześniej z Rozliczenia, a następnie usuń swoje konto.
Potrzebujesz pomocy?
Jeśli nie możesz się zalogować, napisz na adres [email protected] z tego samego adresu e-mail, który używasz do logowania.
Jeśli jesteś jedynym administratorem w instancji zespołu, usunięcie może być zablokowane, dopóki nie zostanie przypisany inny administrator. W takim przypadku skontaktuj się z wsparciem.