SpeechdashHelp Center
Kérdezz

Előzmények törlése

Visszaállítsd a dokumentumhoz tartozó tartós chatet, hogy megmentsd a hitelpontjaidat és friss kezdetre fogj.

A dokumentumhoz tartozó chat története dokumentumonként tárolódik. Töröld, ha friss kontextust vagy hitelpontokat akarsz menteni későbbi kérdésekre.

Ask questions
Summarize section 2
AI
Section 2 covers the main findings…
Ask a question…
Send
Az ecset ikon a panel fejlécében törli a mentett előzményeket.

Nyisd meg a dokumentum chat paneljét.

Kattints a ecset ikonra a chat fejlécében (tooltip: Törölj történetet, hogy megmentsd a hitelpontjaidat).

A történet azonnal törlődik. Az összes üzenet e dokumentumhoz tárolt tárolásból eltűnik.

Miért töröljük a történetet

  • Csak az utolsó 20 legújabb üzenet küldődik tovább a modellnek minden válaszra; törlés visszaállítja ezt az ablakot
  • Hosszú fonalak növelik a token-fogyasztást minden új kérdésnél
  • Friss kezdet egy fejezet vagy szakasz befejezése után
  • Magánélet, amikor képernyőd felosztás közben

A történet törlése nem érinti a dokumentum szövegét vagy lejátszási haladtatását.

Kapcsolódó

On this page